Bestel Veiligwijs

De lesmethode Veiligwijs wordt binnen drie werkdagen na het bestellen naar u verzonden. Wij zullen u op de hoogte stellen zodra de lesmethode wordt verzonden.

Basisinformatie

Voer alleen getallen in, zonder spaties of streepjes (dus bijvoorbeeld 0331234567)

Contactpersoon

Belangrijk: de persoon die deze bestelling doet moet gemachtigd zijn ('tekeningsbevoegd') om dit te doen vanuit de school.

Alle correspondentie vanuit Veiligwijs gaat naar dit emailadres.

Informatie school

De lesmethode bevat ook een boekje dat ouders helpt thuis aan te sluiten bij de lesmethode. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per stuk. Bij grote aantallen kunt u contact met ons opnemen.

Aanvullende informatie

U gaat met deze bestelling een overeenkomst aan met de stichting Care for Sexuality Foundation (ANBI, BTW-nummer: 856038660B01; KvK-nummer: 65253876). De hele lesmethode bestaat uit:

 1. De lesmap met leskaternen;
 2. De digitale portal voor alle leerkrachten met ondersteunend materiaal en toegang tot extra aanvullende themalessen;
 3. Docentenhandleidingen voor ieder persoon uit het team;
 4. Inclusief draaiboek voor een training voor het team;
 5. Flyers (over Veiligwijs en de seksuele opvoeding) voor ouders en opvoeders;
 6. Telefonische ondersteuning en advisering;
 7. Optioneel: Ouderboekjes met informatie over de seksuele opvoeding (apart bij te bestellen);
 8. Optioneel: Verzorgen van een ouderavond of passende leerkrachtentraining. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Voor het gebruik van de lesmethode wordt jaarlijks een licentiebedrag in rekening gebracht. Het eerste jaar zijn deze kosten inbegrepen bij de aanschafkosten. De licentiekosten worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht. Deze kosten zijn gebaseerd op het gebruik maken van de methode, de toegang tot de portal met het digitale ondersteunende materiaal, het up-to-date houden (en waar nodig vernieuwen) van de lessen en content en de toegang tot (telefonisch of per email) advies en ondersteuning. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De kosten bedragen:

 • EUR 450 eenmalig en EUR 75 per jaar voor een kleine school (tot 150 leerlingen)
 • EUR 650 eenmalig en EUR 125 per jaar voor een normale school (tot 300 leerlingen)
 • Wanneer uw school meer leerlingen heeft nemen wij contact met u op om een prijsopgaaf te doen.

Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u kunt downloaden op onze website, of door hier te klikken. Bij opzegging verliest u de toegang tot de portal en wordt u verzocht de lesmethode aan de Care for Sexuality Foundation te retourneren. 

Een product van